Sunday, October 3, 2010

Kulturnatten i Karlshamn

Den här helgen har jag gjort en snabbvisit nere i Karlshamn. I går Lördag var det nämligen den årliga Kulturnatten. Massor av kulturella aktiviteter i hela staden. Själv befann jag mig på Lotsgatan, där jag var en av fyra utvalda unga kulturskapare som presenterades av konstnären Johnny Martinsson. En kompositör, en teaterregissör, en smyckesdesigner och så jag: fotograf, kortfilmare, med mera. Hemligt utvalda ska tilläggas, det är därför det inte har stått något här på bloggen, och därför som du inte fick någon inbjudan. Top secret, vet du.

anders nilsson galleri lotsen lotsgatan johnny martinsson kulturnatten karlshamn 2010 fotografier olofström film svart kaffe, tack, foto anders nHär ser du min vägg. Fotografier och film bjöd jag på. I brist på Karlshamnsbilder så visade jag ett par av alla mina bilder från Olofström. Lokala bilder brukar alltid vara populärt tänkte jag. Tyvärr var inte Karlshamnsborna så bekanta med Olofström som jag trodde. Desto mer intresserade var de av filmen Svart Kaffe, tack, som visades på väggen till höger för de som så önskade. Den måste ha visats minst 15 gånger under dagen, och var mycket uppskattad. Jättekul att få se folks reaktioner och få kommentarer och frågor som jag försökte besvara så gott jag kunde. Jag lyckades också med att vara ovanligt social för att vara jag. Nästan en riktig minglare.

Stort tack till Johnny Martinsson och hans medarrangörer för möjligheten att få visa upp mig och mina verk för alla besökare. Och tack också till Johnny för en mycket trevlig kväll och god mat.

Innan jag åkte hem hann jag även med att ta en runda på stan och se ett par andra utställningar samt ett stort fyrverkeri:

kulturnatten karlshamn 2010 blekinge fyrverkerier fireworks gata street foto anders nOK, riktigt så stort som på bilden var det kanske inte.
Men snyggt var det... (Foto Anders N)

No comments: